Warning: Creating default object from empty value in /var/www/brightphoto.se/public_html/start/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
 GOOGLE BUSINESS PHOTOS - Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog | Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog

GOOGLE BUSINESS PHOTOS

Vad är Google business photos?

Google Business Photos är en ny tjänst från Google som bygger på samma teknik som i Google street view där man kan gå runt på gator genom att klicka sig fram.
Skillnaden är att i Google Business Photos går man omkring i din butik, restaurang eller vad du kan tänkas ha för verksamhet. Bilderna jag tar sammanfogas till så kallade 360 graders panorama där man som besökare kan klicka sig runt i din virituella lokal. Helt perfekt att låta kunden kolla in vilket bord på restaurangen som är det bästa innan bokningen, se om rätt varor finns, ja möjligheterna är många för affärsägaren.

Vill du vara bland dom första i södra Sverige med tjänsten?
Kontakta mig då för mer information.

Här är två filmer som beskriver tjänsten (på engelska)Vad har jag för nytta med Google business photos?

Det spelar ingen roll om du har detaljhandelaffär, hotell, restaurang, gym, blomsteraffär, bilhandel, eller museum – Du har en fin möjlighet att visa upp din verksamhet här för din målgrupp. Målgruppen kan då lätt se om just du har det där vackra hotellet som brudparet vill ha sin bröllopsfest på, Någon som letar efter kläder inom en viss stil och hittar din butik som erbjuder just den stilen eller den romantiske mannen som letar efter en mysig restaurang att ta ut sin fru på. Möjligheterna är oändliga så ta chansen att visa upp din affärsverksamhet och få fler nöjda kunder!

Fler fördelar:
- Du visar upp ditt varumärke och affärsverksamhet och står ju jämfört med dina konkurrenter
- Den virtuella promenaden kan enkelt bäddas in på företagets website och på så sätt förstärka din hemsida
- Nå nya kunder och låt nya kunder besöka dig virtuellt när som helst, skapa intresse tidigt hos nya kunder.
- Jag tar vanliga foton på din affärsverksamhet också som du får på CD när allt är klart. Dessa bilder får du fritt använda till t.ex marknadsföring eller websida
- Bilderna visas på Google Local+ (tidigare Google Places), Google maps och vanliga Google-sökningar och visas tydligare. Se exempel här

Här visas hur ett helt vanligt sökresultat visas på Google. Klicka på bilderna för att få upp en större version.

Google-sökning utan Google places och Google Business Photos

Vanlig sökning som genererar standardsidan. Så som det ser ut för det mesta.

 

När man har Google Places och väljer att ha även Google Business Photos så presenteras ens affärsverksamhet så här istället. En betydligt snyggare och mer effektivt sökresultat som bjuder in till att folk ska besöka just din sida. Här är en sökning på Hotell Garvaren som har blivit fotograferat genom Google Business Photos.

Google-sökning med Google places och Google Business Photos

Google-sökning med Google places och Google Business Photos. Som du ser blir det en tydligare ruta med karta och två förhandsbilder på panoramabilderna. En utifrån och en innefrån. Den innefrån har du möjlighet att påverka så att man direkt kan se det bästa/finaste från din verksamhet.

Som ni ser får besökaren möjlighet att direkt kunna se ett av hotellrummen eller se framsidan och sedan stega sig igenom hotellet och få en uppfattning hur det ser ut.

 

Hur går jag tillväga om jag vill ha Google business photos?

- Enkelt att beställa. Ring mig på 070 – 497 32 98 eller lägg ett mail på info@brightphoto.se
- Fotograferingen tar ca en timma att genomföra
- Kan fotograferas under normal kontorstid eller när du vill
- Redigering av bilder och uppläggning av panorama hanterar jag
- Folk som syns på bilderna blurras för att skydda den personliga integriteten
- Du får en CD med alla bilder och du äger rätten till bilderna

Är det dyrt?

Prissättningen beror på företagets storlek och hur många panoraman man vill ha i sin presentation.
Om man är tveksam till priset bör man fundera på vad en vanlig annons i en tidning kostar, som inte är interaktiv och som varar högst en vecka.
Vad betalar du till Eniro för att synas där med annons? Googles undersökningar visar att 97% av konsumenterna söker efter lokala företag på nätet.
Varför då inte göra en Google + Lokalt-sida som är gratis och där dessa panoraman gör sig utmärkt och skapar ett bättre sökresultat hos Google. Alltid online och tillgänglia 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan året om.

Vad är Google Trusted Photograper (GTP)?

En Google trusted photographer är utbildad och certifierad av google. Det är bara de som blivit utsedda till GTP av google som får fotografera dessa panoramabilder inifrån din affärsverksamhet. Förutom panoramabilder så tas vanliga stillbilder också som visar t.ex öppettider, menyn eller interiörbild som visas upp på din Google + Lokalt-sida ihop med panoramat.
Allt är professionellt fotograferat för att ditt företag ska synas på bästa sätt!

 

Låt dina kunder (och nya presumtiva kunder) se ditt företag på ett nytt sätt och gör det innan din konkurrent ligger före dig!

Du hittar mycket mer info på den informationssiten jag satt upp om denna tjänsten. Du når den på www.ljungbyfotograf.se

 

 

 

 

Brightphoto - Fotograf Fredrik Skog