Warning: Creating default object from empty value in /var/www/brightphoto.se/public_html/start/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
 Den andra tjejmaffian! - Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog | Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog
680 views

Den andra tjejmaffian!

680 views Den andra tjejmaffian!

Idag kom tre glada och härliga tjejer till studion. De hade ingen tidigare erfarenhet av att stå framför kameran men gjorde ett kanonjobb och bjöd verkligen på sig själva. Det togs gruppbilder, syskonbilder, enskilda bilder, tokiga bilder, arga bilder och alla möjliga bilder. Som ni kan se på den andra bilden finns det en _hel_ del bilder att välja bland och då är det ändå bara en mindre del av alla bilder. Tycker bilden nedan här blev bra på de tre och ett snällt val av mig och dessutom utvald av er. Det fanns några betydligt mer tokiga/flummiga/roliga gruppbilder att välja på. Vi får väl se om de hittar ut någon gång eller vad säger ni tjejer? ;-)

Ni ska ha stort tack för att ni bjöd på er själva och som sagt, ni gjorde det jäkligt bra! Hoppas ni hade kul för det hade jag iaf!

The girls - © Brightphoto 2012

The girls - © Brightphoto 2012

Klicka på bilderna för att få upp en större version.

Det är ett minst sagt digert utbud av bilder som det nu finns att välja bland :-)

I kommande blogginlägg kommer fler bilder att postas. Stay tuned!

Related posts:

  1. Objektivguiden – Ny sida om objektiv
  2. Porträttfoto av syskon
  3. Härlig start på kvalet
  4. Tjejmaffian
  5. Teleborgs slott

One comment

  1. Lisa, Thilda & Elin

    Se där ja! vilken fin bild du fick till på oss tjejer! ja det finns ju en massa andra tokbilder.. ;) efter ett tag släppte vi ju verkligen loss där framför kameran!

Skriv en kommentar

Brightphoto - Fotograf Fredrik Skog