Google företagsfoton

Google Företagsfoton från Småland, Halland och Blekinge

Fotograf Fredrik Skog har under försommaren (2012) gått en certifiering hos Google för att kunna erbjuda tjänsten Google företagsfoto. Tjänsten är ett utmärkt sätt för företagare att visa upp sin verksamhet

Låt dina kunder besöka dig nu!

Google Företagsfoton innebär att jag som fotograf kommer och tar ett antal så kallade panoramabilder runt om i din verksamhet. Dessa sätts sedan samman och blir till en virtuell rundtur där besökaren enkelt kan klicka sig runt. Med en virtuell rundtur kan du visa upp din verksamhet på ett enkelt,effektivt och snyggt sätt. Rundturen kan enkelt läggas in på din egen hemsida eller socialt medium så som Facebook.

Nedan visas ett exempel. Klicka på dem vita pilarna för att komma till nästa punkt. Du kan var som helst se dig omkring i 360 grader. Håll inne vänster musknapp och rör på musen så kan du se dig omkring. Häftigt, inte sant!?


Visa större karta

Med Företagsfoton kan både befintliga och presumtiva nya kunder besöka dig när som helst och se vad du har att erbjuda oavsett tid på dygnet.

Den virtuella rundturen visas inte bara vid Google-sökningar utan även på Google maps och Google+ Lokalt

Tydligare sökning

Med Google företagsfoton blir en sökning på din verksamhet ännu tydligare. Förutom kartan som normalt finns där kompletteras det nu med två bilder (klicka på bilden) där besökaren direkt kan hoppa rätt in i din verksamhet och besöka den. Antingen börja inomhus eller utomhus vid entrén.

Beställ Google Företagsfoton nu!

  • Kontakta fotograf Fredrik Skog på 070-497 32 98 eller på info@brightphoto.se
  • Normalt tar fotograferingen 30-90 min att genomföra
  • Förutom panoramabilder tas ett antal högupplösta fotografier på verksamheten som läggs in på bland annat er Google+ Lokalt-sida. Samtliga bilder som tas får ni på CD/DVD när det är klart och ni har fri användning av bilderna
  • All redigering och publicering hanteras av Brightphoto
  • Prisvärd tjänst. Lågt pris som du har råd med!