Warning: Creating default object from empty value in /var/www/brightphoto.se/public_html/start/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
 Modeller sökes! - Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog | Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog
5 296 views

Modeller sökes!

5 296 views Modeller sökes!
Modeller sökes!
Söker du efter modelljobb? Du kanske är nyfiken på att stå modell? Just nu söker jag modeller av alla slag, både tjejer och killar, för fotografering i studio eller på andra platser. Du behöver inte ha någon erfarenhet av att vara fotomodell, och du behöver inte vara lång och smal. Det bästa av allt är att det är gratis! Nu kanske du tror att det är något skumt för normalt är inget gratis.
När det gäller modeller så arbetar jag ofta efter konceptet TFP. Vad är TFP undrar du säkert nu?
TFP – Time For Print: Fotografering som innebär att varken fotograf eller modell tar betalt för sina tjänster. Det är ett ömsesidigt samarbete där båda får erfarenhet och möjlighet att bygga ut sin portfolio. Du kanske vill ha bilder till din portfolio, eller så vill du kanske bara ge bort några bilder till en pojkvän, flickvän eller någon annan?

Related posts:

 1. Panorama från Mallorca
 2. Tackkort klara

48 comments

 1. Hejsan! Låter intressant! Är det i stockholmsområdet eller vart kommer fotograferingen att äga rum? Jag tänkte ifall jag har problem med att ta mig långt och sådär. (är arbetslös för tillfället, så lägga ut pengar på resor är inte prio ett, hehe.)
  Svara gärna i ett mail eller i min blogg!

  Mvh.

 2. Hej!

  Fotograferingen är tänkt att ske i Ljungby (småland) med omnejd. Men det kanske kan dyka upp en möjlighet att ta lite bilder när man är i Stockholm en helg. Dock är jag inte så ofta i Stockholm. /Fredrik

 3. Det låter jättespännande och eftersom jag bor ganska nära ljungby (precis utanför växjö) passar det väldigt bra!
  När i så fall och mer exakt var?

 4. Hejsan! jag är väldigt intresserad av att göra ett arbete med er, behöver bygga ut min portfolio lite:) hade varit jättekul!

  kramar Elina!

 5. Detta låter intressant! Släng gärna iväg ett mail om du har vägarna förbi sthlm. Jag är 18 år, ursprungligen från Dalarna. 170 cm, havsgröna ögon, fräknar, brunt långt hår. Strl 34/36.

  Mvh
  M

 6. söker du fortfarande efter modeller? jag e intresserad för jag behöver mer bilder till mitt portfolie för att kunna söka in på ”modellbrachen” utomlands. hör av dig :)

 7. det låter toppen :)

 8. jag villl gärna om det går, i ljungby alltså? jag skulle bli glad om du svarar i min blogg :)

 9. Jag är intresserad :) Jag har tidigare gjort en hel det TFP-plåtningar för många olika fotografer, och har ett stort intresse av att stå framför kameran. Du kan se en del av mina tidigare modellbilder på min blogg. Mvh, Tess

 10. Volkan Öz

  Hejsan. Jag heter Volkan och är 26 år gammal. Jag är modell och har modellat i både Istanbul och Sverige. Bor I Göteborg. Vart är det du fotograferar? svara gärna på min mail. Mvh/Volkan

 11. Angelica

  Hej,

  Jag bor i Örebro men kan resa. 173cm stl 38, 75dd/e. Mörkbrunt hår kort/mellan längd, blå ögon, symetriskt ansikte… Etc.

  Intresserad hör av dig!

  /Angelica

 12. Tilda&Tilda

  Hejsan, vi är två 14 tjejer som bor i Ljungby som är jätte intresserade av detta Vi skulle gärna vilja ta lite ”kompisbilder” / Tildax2

 13. Hej, Lite sent ute kanske, Men om du skulle behöva en 14 årig modell, så tycker jag att det skulle vara väldigt intressant.

  Hör av dig om du vill :)

 14. Hej! Jag är en 14 årig tjej som alltid drömt om att bli modell. Kan skicka lite bilder. På bloggen hittar du lite bilder från tidigare uppdrag. Söker mer, för behöver mer bilder till mitt portfolio. Hör av dig.

 15. Glömde även säga att jag även kan ställa upp på olika teman så som sport är faktikst en elitsimmare. Skulle kunna ta sportbilder om du är intresserad av det. Men också mode, glamour bilder. Ställer upp på det mesta.!

 16. Hej! Jag är en tjej på 13 år, i Växjö. Jag är jätte intresserad. Har dock ingen tidigare erfarenhet, men om du hör av dig på min mail, kan jag skicka bilder till dig :)

 17. Archsanja

  Hej,
  Om ni fortfarande behöver modeller, så kan jag säga att jag är väldigt intresserad. Jag är mörkhyad från Srilanka, är 18 år, 167cm. Jag bor dock i stockholm. Hör av dig när du kommer till stockholm så kan jag dyka upp :)

 18. Är du fortfarande ute efter modeller är jag intresserad.
  Maila mig.

  MVH nikita jönsson

 19. åh det låter intressant! jag bor i växjö också så inte speciellt långt!

 20. Caroline

  hej! om du fortfarande letar efter någon att fota så skulle jag gärna vilja ställa upp vill ha bilder så att jag kan börja komma igång med modellkariären är 15 och bor i värmland hör av dig så får du bilder eller vill veta mer :) mvh Caroline

 21. Hej ! söker du fortfarande modeller. Skulle vilja ta lite modellbilder till min portfolio

 22. Mikaela

  Är du någongång i Stockholm så skulle det vara kul =)

 23. Bettan

  Jag är intresserad, jag är 1.77 och blond.

 24. Hej!

  Jag bor i Växjö, och är en kille på 1,87 lång! :) Jag skulle gärna vilja ta några snygga modellkort till både min Facebook och andra saker! :)

 25. Hej! Tittar in hit ofta och hittade nu detta inlägg som intresserar mig ganska så rejält! Jag själv bor i Ljungby och är 17 år och att få lite erfarenhet att stå framför kameran är väl sällan fel. Jag finns på facebook som Egle Jurkeviciute eller så kan du gärna maila mig på: tjejen.me@live.se för mer info. Du kan gärna kika in på min blogg och få en liten uppfattning om mig där annars. Hoppas det kan bli av något, för jag är en seriös foto/modellintresserad tjej.

  Mvh Egle

 26. Jasmin Warmedinger

  Hej, jag är 16år har varit modell och skulle gärna vara det igen. Jag bor tyvärr i Stockholm. Funkar det ändå?

 27. Ellinor

  Hej! Jag är mycket intresserad. Har aldrig riktigt testat på men har alltid velat. Jag har vänner som jobbar inom det yrket. Jag är 17 snart 18 år och utbidar mig till makeupartist. Skulle bli jätte glad över svar! Tack på förhand :)

 28. Caroline

  Hejsan, jag arbetar som modell till och från. Jag är en tjej på 17 år om du är intresserad av en tjej som aldrig gjort en fotograf missnöjd så hör av dig! /Caroline

 29. Hej .. ska du till Oskarshamn? de låter väldigt intresserad.. jag har modellerat på fritiden för en kompis. så om du vill ha lite bilder så kan jag skicka :)

 30. Hanna

  Hej jag är 13 år (1998) jag bor i stockholm, jag har altid tyckt att de värkar vara kul att pröva på att va modell. Jag har kollat lite på att få va modell i någon h&m reklamen men dom vik bara ha riktiga modeller. Jag brukar fotta å jag gillar att stå framför kameran, jag tycker att det är roligt att byta kläder å posera framför spegeln men de hadde vart så mycket roligare att vara i en riktig fotto studio, och det där med att de är gratis låter ju riktigt nice. Det skulle vara kul om ni kunde höra av er maila mej och ställ gärna frågor om mej och om det e något specielt ni skulle vela veta. (min mail hannaericson@live.com) ha det bra så kanske vi hörs eller om jag har tur så kanske vi kan ses:)

 31. jessica

  Hej jag är 14 fyller 15 i augusti (1997). jag har alltif tyckt det varit kul och modella. har stått modell för min syster sen jag var 10 år men känner att jag vill ta detta lite mer seriöst nu. Och det låter ju bra att detta är gratis så man kan börja här iallafall. du kan väl kontakta mig om du skulle tycka det var något. ( jessica-johansson97@hotmail.com )

 32. Jennifer

  Hejsan, jag älskar kamran och att synas..
  vill gärna ha en portfolio, så behöver lite bilder.
  Hör gärna av dig =)

  mvh

 33. jag är 10 smal och 1,50 lång maila mig om du är intreserad p.s det går bara om det blir i ljungby.

 34. Hej, Jag är intresserad att vara modell. Jag har erfarenhet inom modellbusiness. Jag bor i Göteborg. Kontakta mig och vi träffas och prata mer. Kan skicka några foto också:)

Skriv en kommentar

Brightphoto - Fotograf Fredrik Skog