Warning: Creating default object from empty value in /var/www/brightphoto.se/public_html/start/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
 Stolthet, hjärta, tradition – Daniel Håkansson! - Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog | Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog
2 719 views

Stolthet, hjärta, tradition – Daniel Håkansson!

2 719 views Stolthet, hjärta, tradition – Daniel Håkansson!

Hemkommen efter sista hockeymatchen för säsongen. Troja-Ljungby – Tingryd blev den sista matchen, dels i kvalserien till HockeyAllsvenskan men också sista för hela säsongen. Det är med massor av känslor i kroppen och en massa vemod man slår på Spotify och lyssnar till en av #15 favoritgrupper – U2 med With or without you (jäkligt bra låt förövrigt!). Ikväll nådde nämligen en 18 säsonger och 788 matcher lång karriär sitt slut.

Daniel Håkansson #15 gjorde sitt sista framträdande. En fantastisk idrottsman med en alldeles enastående klubbkänsla som mer än någon annan kan kallas för kulturbärare lade ikväll skridskorna på hyllan. Daniel blev hyllad både före matchstart och efter matchen. Trojas entré var special ikväll. DJ Becker hade ordnat ett Håkansson-intro där det lät som det brukar men kort därefter kom U2 med just With or without you och Daniel fick åka runt och ta emot publikens jubel och applåder, något han är mer än väl förtjänt av! Ni kan se introt på denna länken på youtube. Se till att välja HD-upplösningen för bättre bild.

Daniel Håkansson åker in på uppvärmningen först av alla. Lagkompisarna hade gjort en specialklubba till Daniel. Helt i "guld".

Matrialarna hade just denna kvällen Håkansson-tshirt på sig för att hylla nr 15

Det var en mycket rörd Daniel Håkansson som fick blommor och applåder innan matchstart och nog anade vi en liten liten tår i ögat!

Två gamla rävar tackar varandra för god match. Christian Jacobsson och Daniel Håkansson

Daniel fick hälsningar och en kanon i järn av Trojasupportrarna i Alvesta

Efter matchen drog Daniel fram ett papper och höll ett tacktal till publik, sponsorer och lagkamrater. Ett oerhört fint tal som berörde mig! Tänk om idrotten hade fler människor som Daniel Håkansson. Du är ett föredöme Daniel!

Daniel Håkansson håller tacktal efter matchen och tackar för 18 säsonger. I taket hänger "tröja" nr 15 som hyllning till en av de största inom småländsk hockey!

Till sist vill jag avsluta med att själv tacka Daniel! Tack för alla härliga hockeyminnen, mål och ditt sköna sätt att vara som människa. Alltid positiv inställd och alltid ställt upp när jag velat ha en bild.  Avslutar med en bild på två kulturbärare av rang! Bilden kommer från en session som gjordes till en Trojakalender för något år sedan.

Två kulturbärare av rang! Henric "hugge" Jonasson och Daniel Håkansson

Related posts:

  1. Härlig start på kvalet
  2. Petter grym i målet!
  3. Fotografering av hockeyskolan
  4. Ted Nilssons första mål
  5. SEGER! Äntligen seger! Uppdaterat med bildspel

Skriv en kommentar

Brightphoto - Fotograf Fredrik Skog