Warning: Creating default object from empty value in /var/www/brightphoto.se/public_html/start/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
 Handla på Hemköp – Stöd Troja - Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog | Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog
170 views

Handla på Hemköp – Stöd Troja

170 views Handla på Hemköp – Stöd Troja

För ett tag sedan fick jag ett uppdrag. ”Du ska till Hemköp och ta en bild på personal från Hemköp + Trojas ordförande” så lät det ungefär. Mer visste jag inte. Sagt och gjort så bar det av till Hemköp. Bilden visade det sig skulle bli till en annons där Hemköp bjuder på 1% av summan kunderna handlar för till Troja-Ljungby och tanken med bilden var att föra fram ett budskap om två nöjda parter.

Först gällde det att hitta en fotoplats i matbutiken. Jan från Hemköp föreslog fruktavdelningen vilket lät bra så där tog vi bilderna. Det blev en hel del bilder för att verkligen vara säker att någon skulle funka sen gällde det att personerna såg glada och samtidigt inte för stela. Tycker det blev rätt bra till sist. Provkartan nedan visar några av bilderna jag hade att välja bland.

Så här såg det ut när urvalet skulle göras. Roger var lite för liten för spelartröjan för hur han än vände sig var det en bokstav som inte syntes. Antingen såg man ”roja” eller ”Troj”. Till sist blev det ”roja” som gick segrande ur striden. ;-)

Det slutgiltiga arbetet blev så här. (inte jag som satt samman det hela utan jag har bara tagit fotot)

Se nu till att säga ”Jag vill hjälpa Troja” när ni betalar så går automatiskt 1% av din köpesumma till Troja. Det kostar dig inget utan det enda du behöver göra är just att säga att du vill hjälpa Troja :-) Smart va!

Related posts:

  1. Hockeysäsongen smyger igång och därmed hockeyfoto också!
  2. Troja-Karlskrona, sista träningsmatchen
  3. Söta Alma

Skriv en kommentar

Brightphoto - Fotograf Fredrik Skog