Warning: Creating default object from empty value in /var/www/brightphoto.se/public_html/start/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
 En riktigt skön seger! - Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog | Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog
386 views

En riktigt skön seger!

386 views En riktigt skön seger!

Ljungby Hockey bjöd på gratis hockey idag ihop med sina partners i en så kallad ”enkronasmatch” och folk slöt verkligen upp. Omkring 870 personer kom till Sunnerbov.

Det blev en ganska svängig hockeymatch där gästerna var ofina nog att ta ledningen men LHK vände fram till 2-1. I andra perioden hade Ljungby Hockey både 3-1 och 4-2 men när 40 min var spelade visade ljustavlan 4-4. Mycket beroende på att Töreboda var effektiva i sitt powerplay och i utvisningsbåset vinner man inte ofta sina matcher.

I 3e perioden var det spännande värre, men när LHK fick spela fem mot tre så small det till, då Niclas Gustavsson mycket snyggt framspelad av både Oscar Andersson och Martin Lindh kunde göra 5-4

Lindh kunde på friläge seda göra 6-4 och efter det var Töreboda ett slaget lag. Matchen slutade 7-4 och LHK har nu ett mycket bra utgångsläge för att ta sig upp till div 2. Dock kan man inte ropa hej ännu men två segrar till och det är klappat och klart!

Till sist så måste jag bara dela med mig vad min dotter, dryga 2 år, sa när hon var på sin blott andra hockeymatch i livet. När hon såg alla spelarna i båset så sa hon ”Varför vill alla dom inte spela mer…” ;-)

Kvällens extra digra bildcollage kommer här. Ni får ha överseende men det är härligt med många jubelbilder! :-)

 

Related posts:

  1. Skön seger mot Rögle
  2. Skön derbyvinst!
  3. En sån seger!
  4. Seger igen mot Djurgården!
  5. Vilken makalös vändning!

Skriv en kommentar

Brightphoto - Fotograf Fredrik Skog