Warning: Creating default object from empty value in /var/www/brightphoto.se/public_html/start/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
 Karnevalstämning i Sunnerbohallen - Ljungby-Gislaved | Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog
865 views

Karnevalstämning i Sunnerbohallen

865 views Karnevalstämning i Sunnerbohallen

Idag var det derby för volleybolltjejerna. Derby mot Gislaved och Sunnerbohallen var i det närmsta fullsatt. Det var matchen igenom riktigt härlig stämning. Gå på volleyboll och få underhållning. Tjejerna gjorde det riktigt bra idag och jag hade verkligen unnat dom en seger med 3-1 men instället förlust med 2-3 i set.

Det började bra där lagen följdes åt hela vägen men där hemmalaget var lite bättre och kunde vinna setet med 25-23. I andra set skaffade sig Gislaved tidigt ett litet försprång som de höll setet ut och vann med 25-19 och således 1-1 i set. Efter pausen satte Ljungby högsta fart och ryckte åt sig en ledning och kunde vinna 3e setet med 25-21. I fjärde gjorde dom sedan allt rätt…nästan. När det stod 24-20 till Ljungby höll taket att lyfta på Sunnerbohallen men Gislaved visade kyla och hämtade upp till 24-24 varpå Ljungby skaffade sig ännu en matchboll men lyckades inte ta tillvara på denna utan Gislaved vände och vann med 27-25. Det 5e och avgörande setet vann Gislaved med 15-11. Kändes som luften gick ur tjejerna efter de 5 missade matchbollarna. Tycker ändå laget gör det riktigt bra och visar riktigt bra spel. Kan man bara knyta till säcken när man får de viktiga lägerna så kommer det segrar. Kämpa på tjejer!

Passade på att fotografera ett panorama. Inte ett 360 graders panorama men ändå större delen av Sunnerbohallen kom med. Klicka på bilden nedan för att komma till panoramasidan. Där kan du sedan titta dig omkring åt nästan alla håll.

Panorama över Sunnerbohallen under en volleybollmatch mellan Ljungby och Gislaved. Foto: © Fredrik Skog Brightphoto.se

Bilderna från matchen kommer här

Related posts:

  1. Härlig seger för tjejerna!
  2. Volleybolltjejerna föll mot Sollentuna
  3. Engelholm lite för starka
  4. Ännu en volleyboll-seger!
  5. Katrineholm visade vem som är bäst

Skriv en kommentar

Brightphoto - Fotograf Fredrik Skog