Warning: Creating default object from empty value in /var/www/brightphoto.se/public_html/start/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
 Lagfotografering av Lagans innebandyklubb | Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog
534 views

Lagfotografering Lagan IBK

534 views Lagfotografering Lagan IBK

Jag blev kontaktad av Lagans IBK som gärna ville ha en lagbild. En av spelarna hade sett mina bilder från volleybollfotograferingen (lagfotograferingen) och kontaktat mig för att se om det fanns intresse att fotografera innebandyklubben. Som fotograf i Ljungby var det självklart att jag ville ställa upp och redan dagen efter det inledande mailet var jag på plats ute i Åbyhallen och tog lite kort.

Tidigare har jag kört en del med vanliga kamerablixtar (580EX II) men jag känner mig lite mer bekväm med studioblixtarna och som fungerar riktigt bra tycker.

Nedan lagbilden på Lagans IBK (klicka för större version)

Lagans IBK

Tagen med Canon 5Dmark II. 24-70 @ 30 mm F6.3 ISO 100 tid 1/125

Ljussättningen var två Elinchrom BX-Ri 250 med varsitt vitt paraply.
Två BTS bilder. Vill man läsa mer om ljussättning så är ett tips att hoppa över till Stefan Tell som har en mycket diger blogg om fotografering och ljussättning. Mycket läsvärt där!

Om det är fler klubbar som önskar lagfoto så är det bara att kontakta mig så löser vi det. Som här med Lagans IBK var det snabba puckar som gällde. Fick första mailet på måndagen, fotografering på tisdagskvällen och på onsdagskvällen hade klubben ett redigerat och färdigt lagfoto :)

Related posts:

  1. Motell Ljungby / Lagan

Skriv en kommentar

Brightphoto - Fotograf Fredrik Skog