Warning: Creating default object from empty value in /var/www/brightphoto.se/public_html/start/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
 Posters till dina idrottande barn - Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog | Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog
537 views

Posters till dina idrottande barn

537 views Posters till dina idrottande barn

Här är två posters som visar på vad Brightphoto erbjuder till föräldrar som har barn och ungdomar som sysslar med någon idrott. Tillsammans med föräldrarna bestämmer vi utformningen för postern och därefter fotograferas en eller flera matcher där barnet spelar. Detta är en mycket omtyckt present och en närmast perfekt julklapp, födelsedagspresent eller gåva som ditt barn kommer älska att ha uppsatt på väggen!

Brightphoto kan erbjuda ett komplett paket där du får en färdig poster inramad och klar i storlekar upp till 100 x 70 cm. Priset för denna tjänst är från 995 kr  (inkl fotografering och redigering av bilder) och uppåt beroende på storlek och om du vill ha postern inramad eller inte. Dessa två exempel nedan visar ishockey men självklart är det möjligt att göra liknande posters om ditt barn håller på med annan idrott så som t.ex fotboll, innebandy eller volleyboll. Tänk på att om du har tanken att ge bort en poster till ditt barn som födelsedagspresent eller julklapp så var ute i god tid. En eller flera matcher där ditt barn spelar måste fotograferas och därefter behöver jag minst 10 dagar för redigering och beställning av bilden.

Tryck på bilden för att få upp en större version av bilderna.

Posters till dina idrottande barn och ungdomar

Posters till dina idrottande barn och ungdomar

Posters till dina idrottande barn och ungdomar

Posters till dina idrottande barn och ungdomar

Båda dessa posters fotograferades utan att barnen/ungdomarna visste om att de senare skulle få posters på sig själva och därmed blir överraskningsmomentet när de får sin present väldigt bra för de har inte en aning om vad det är de kommer att få. All lagidrott fungerar bra att fotografera utan att jag som fotograf avslöjar vem det är som är aktuell för fotografering. Finns det speciella önskemål från föräldrar/uppdragsgivare så går det självklart att lösa.

Kontakta gärna mig för mer information om du är intresserad att köpa en poster till ditt barn! :)

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

Related posts:

  1. Erbjudande posters!
  2. Panorama från Mallorca
  3. Fotografering av hockeyskolan
  4. Några till på Malin
  5. Panorama över Puerto de Alcudia Mallorca

Skriv en kommentar

Brightphoto - Fotograf Fredrik Skog