Warning: Creating default object from empty value in /var/www/brightphoto.se/public_html/start/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
 Fortsatt tungt för Troja - Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog | Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog
338 views

Fortsatt tungt för Troja

338 views Fortsatt tungt för Troja

Det är inte många poäng som trillat in till de rödvita hemma i Ljungby. Endast 2 poäng så här långt. Idag kom Malmö Redhawks på besök och det blev ingen rolig historia. Malmö gick i andra perioden ifrån till 5-0 innan de slog av på takten och Troja kunde hyfsa siffrorna till 2-6.

Sebastian Idoff på bilden ovan (klicka för en större version) hade mycket att bestyra och utan honom hade nog förlusten kunnat bli än värre!

Troja hade tagit in en ny spelare, Adam Miller, som är på tryout hos Troja i 4 matcher där detta var den första matchen. Tycker nog han visade bra takter men i och med att ingen i Troja höjde sig över någon annan så är det svårt att säga något hur bra Miller egentligen är.

Via bildbyrån Pic-Agency blev det iaf en försäljning idag, alltid lika kul att få en bild såld. Långt ifrån något märkvärdigt. En bild på Hersley i Malmö. Läs mer här http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/allsvenskan/article8009324.ab

Bildspel från matchen kommer.

Related posts:

  1. Hockey, Troja-Västerås
  2. Handla på Hemköp – Stöd Troja
  3. Hockeysäsongen smyger igång och därmed hockeyfoto också!
  4. Troja-Karlskrona, sista träningsmatchen
  5. Retouch på Almabilden

Skriv en kommentar

Brightphoto - Fotograf Fredrik Skog