Warning: Creating default object from empty value in /var/www/brightphoto.se/public_html/start/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
 Zdrave! - Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog | Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog
142 views

Zdrave!

142 views Zdrave!

Zdrave! Ost! Just det, Zdrave är en vit ost från Bulgarien som nu finns och köpa hos Netto under en begränsad tid. I maj 2010 (tidigare inlägg i bloggen http://brightphoto.se/start/ostfoto ) gjorde jag en produktfotografering åt tjejen som tagit på sig jobbet att importera denna ost till Sverige. Jättekul att hon nu lyckats och att osten finns att köpa och självklart är det extra kul att det är just den bilden jag fotade som pryder locket på asken :-)

Det var en hel del pyssel för att få bilden rätt. Tomaterna skulle se fräscha ut, osten skulle vara snyggt uppskuren och oliverna skulle ligga i lagom med vatten. Det tråkiga är att jag inte sparade en bild på hur blixtuppsättningen var men det var iaf två blixtar. En från varje sida och jag minns att det stora jobbet blev att få bort reflexen på flaskan då kunden inte ville ha med ljusreflexen. Tycker slutresultatet blev riktigt bra iaf och jag är nöjd med det hela. Spring och köp lite ost nu som passar till t.ex sallad.

Lite bilder… klicka på bilden för större version

Bild på osten i den lokala Netto-butiken

Ostfotografering - Så här såg det ut vid fototillfället

Zdrave - bild innan friläggning

Related posts:

  1. Ostfoto
  2. Handla på Hemköp – Stöd Troja
  3. Utomhus-foto inomhus
  4. Panorama över Puerto de Alcudia Mallorca
  5. Ljungby i miniatyr – Rönnäs

Skriv en kommentar

Brightphoto - Fotograf Fredrik Skog