Warning: Creating default object from empty value in /var/www/brightphoto.se/public_html/start/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
 Brightphoto erbjuder flygfoton! - Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog | Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog
793 views

Brightphoto erbjuder flygfoton!

793 views Brightphoto erbjuder flygfoton!

Brightphoto utökar!

Brightphoto kommer utöka med fler fototjänster och idag kan jag meddela att nästa tjänst att erbjudas är flygfoton från Ljungby, Alvesta, Växjö, ja hela kronoberg kommer vara arbetsfältet.
Flygfoton för både företag och privatpersoner kommer erbjudas. Mer information om detta och lite introduktionserbjudanden kommer att dyka upp här på sidan.

Självgranskningsrätt klar!

Idag har ett steg på vägen tagits då Brightphoto fått så kallad självgranskningsrätt från försvaret. Det innebär att Brightphoto själva får granska och godkänna sina egna flygfoton för publicering vilket också kommer ge snabbare flöde till kunder. Normalt måste alla flygfoton skickas till försvaret innan de får publiceras.

Vidare pågår utprovning,testning och tillståndssökning av den rigg som skall användas för flygfotografering. Det kommer ske med hjälp av en så kallas multirotor. En modellhelikopter med 6 eller 8 rotorblad som klarar att ta en större systemkamera upp i luften. Systemet har GPS-system och kan stå helt stilla i luften. Den stora fördelen är att bilder kommer kunna erbjudas från 3 m höjd upp till 120 m (högre får man inte flyga av säkerhetsskäl). Detta är höjder som normal flygfotografering har mycket svårt att fotografera på. Brightphoto är den första aktören att kunna erbjuda dessa tjänster i Kronoberg!

Mer information är på gång!

Flygfoto Ljungby. Timotejvägen. © Brightphoto.se

Flygfoto Ljungby. Timotejvägen. © Brightphoto.se

Related posts:

  1. Brightphoto på dieseldagarna
  2. Ljungby i miniatyr – Rönnäs
  3. Posters till dina idrottande barn
  4. Lisa först ut
  5. Panorama över Puerto de Alcudia Mallorca

Skriv en kommentar

Brightphoto - Fotograf Fredrik Skog