Warning: Creating default object from empty value in /var/www/brightphoto.se/public_html/start/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
 Volleyboll - Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog | Brightphoto | Fotograf Fredrik Skog
550 views

Volleyboll

550 views Volleyboll

Det kom ett mail från en tjej som spelar i Ljungby Volley där hon undrade om jag inte kunde komma och fota lite volleyboll. Svarade henne och ville ha lite mer information om det hela. Sagt och gjort. Idag spelade Ljungby Volley en hemmamatch i Allsvenskan (sveriges näst högsta serie) mot Norsjö. Tjejerna gjorde det riktigt bra och vann med 3-0 i set. Jag var där och tog lite bilder. Volleyboll är något jag fotograferat väldigt lite. Detta var min blott andra match någonsin och det är riktigt klurigt att fånga bra bilder tycker jag. Det blir att göra hemläxa och studera andra fotografers volleybilder för att se hur de gjort för att få BRA bilder! Ha överseende med dessa bilder då jag långt från är nöjd med detta resultat.

Klicka på första bilden och sedan man man stega sig fram genom ett bildspel.

Related posts:

  1. Utomhus-foto inomhus
  2. Förlust trots bra start
  3. Sport + Kultur = SANT

3 comments

  1. Kan inte klaga på bilderna även om det säkert alltid kan bli bättre :) Så är det med allt! Fantastiskt kul att du kunde komma ner och fota, hoppas det blir fler tillfällen!

  2. Hej! fina och proffsiga bilder, roligt å se annat än Småläningens foton som oftast tas från samma ”vinklar” de flesta gånger. Hoppas på fler bilder vid kommande matcher!

  3. Tack ska ni ha för de fina orden! Med all denna uppmuntran blir det säkerligen fler besök i Sunnerbohallen för mig :)

Skriv en kommentar

Brightphoto - Fotograf Fredrik Skog